Interfonie/Videointerfonie

interfon

INTERFOANE

Interfoane pentru birouri, case, blocuri sau vile, disponibile atât în varianta de comunicare duplex sau semi-duplex, asigură legatura vocală cu exteriorul sau între personalul aflat în birouri diferite, precum si împotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoană din interior. Interfonul de acces cu cartelă, cheie sau cod este destinat scărilor de bloc, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor straine

Un interfon este compus din minim 2 posturi si o sursa de alimentare. Un post la exterior, care poate fi montat aparent sau ingropat in perete si un post interior cu montaj aparent pe perete sau stil telefon cu montaj pe perete sau pe birou.

videointerfon
VIDEOINTERFOANE

Sistemele de videointerfon wireless (radio), sunt  pentru cazurile unde s-a omis realizarea cablajului, sau cablarea este prea costisitoare. Este necesară o alimentare locală de 12V pentru postul de exterior, iar comunicare video/audio si comanda yalei electromagnetice se face wireless (prin radio).

Videointerfoanele wireless, sunt simplu de instalat, si ofera confort în utilizare datorită postului interior portabil. Se pot achiziționa si sisteme de videointerfon wireless cu mai multe posturi de interior, acestea oferind flexibilitate maximă pentru aceasta variantă de videointerfon fara fir.

Un videointerfon este similar cu interfonul, doar ca ofera posibilitatea de a vedea cine este in exteriorul cladirii. Unele posturi exterioare de videointerfon permit chiar si montarea unei camere suplimentare, pentru o mai buna vedere exterioara.

Solicitare oferta