Supraveghere Video

Sistemul de supraveghere video  este cel mai eficient mijloc de asigurare a securității. În prezent, sistemele de securitate au devenit un mod sigur pentru a controla drepturile personale,  securitatea vieții omului și protejarea bunurilor. Camerele de supraveghere video sunt utile atât pentru afaceri cât și pentru spațiile personale, fie că este vorba de apartamente, un loc de parcare sau o casă în afara orașului.

Este simplu si practic sa-ti urmaresti locuinta de pe telefon doar prin internet. Esti conectat in timp real cu sistemul de supraveghere si daca ai si o alarma te poti conecta si cu ea, folosind aceeasi aplicatie.

Domeniile  în care se pot folosi aceste sisteme sunt nelimitate, in funcție de acest lucru, se aleg sistemele corespunzătoare, precum și mijloacele tehnice necesare.

Vă oferim soluții profesionale de supraveghere video, camere video de toate tipurile interne si externe, conetică si consultanță GRATUITĂ!

Folosind camere  video analogice sau IP, ori tehnologii de ultima generatie, cum  ar fi analiza video, camere cu termoviziune sau recunoasterea automata a numerelor de inmatriculare cu ajutorul camerelor LPR (License Plate Recogniton), putem acoperi o gama larga de exigente in domenii din cele mai diferite cum ar fi:

– spitale                – institutii bancare

– scoli                    – monitorizare trafic auto

– hoteluri               – trafic urban

– magazine           – complexe comerciale

supraveghere video

Solicitare oferta